Home      Carte Oaspeti     Contact
Click aici pentru a asculta predica saptamanii

Imprejurimi

Mânastirea este situata la poalele muntilor Fagaras într-un cadru natural deosebit. Se poate considera pe buna dreptate ca ne aflam "pe-un picor de plai pe-o gura de rai" în preajma sa. Aer curat si proaspat, liniste întrerupta doar de ciripitul pasarelelor sau de glasul celor dimprejur. Izvoare repezi de munte, paduri cu arbori multiseculari contribuie la crearea unei atmosfere de basm în oricare dintre cele patru anotimpuri.

    

Dupa cum este si firesc, nici în curtea ce înconjoara mânastirea nu lipsesc peisaje deosebite, intrarea facându-se pe o alee marginita de flori, iar curtea din spate adaposteste pastravaria si cele doua case de oaspeti. Primavara, vara si la începutul toamnei florile produc un peisaj ce încânta realmente privirea.

Dacă doriţi cazare într-un loc plăcut alegeţi Academia Sâmbăta sau în apropiere, vila Ana , hotelul Diana , Cabana de Vanatoare sau Portalul regiunii.
Cel mai apropiat oras de Sambata de Sus este orasul Fagaras, oras in care se pot vizita de asemenea alte marturii ale arhitecturii Brancovenesti si o cetate medievala in buna stare. Pentru mai multe informatii vizitati www.info-fagaras.ro .
Un portal cu informatii despre intreaga regiune si despre Transilvania in general puteti gasi la adresa www.info-transylvania.com .


În aceasta luna, în ziua a optsprezecea, pomenirea

mai multe...


creat de Nettech Design